Profile Avatar
Darwin
24 Baker Street
Milpara, WA 6330
Australia
(08) 9079 4637 http://www.servicodetraducao.com/Spanien-Midfielder-Illarra-p-troje-2712
de 18-årige strejdere vil savne chancer men
Hans to hjælper, et mousserende løb og back-hæl til det første mål og et perfekt vejet kryds for det andet, da han pressede højt på Spanien vm trøje banen for at vinde bolden tilbage, var af højeste kvalitet, og han gav Djibril Sidibe en ubehagelig nat hele vejen igennem. Alex Sandro havde lidt mere problemer med Nabil Dirar på den anden side, men det var Alves, hvis energiniveau aldrig faldt, hvem gjorde forskellen.
Det er ikke overraskende, at de 18-årige strejdere vil savne chancer, men det sagde noget for den henseende, hvorpå Mbappe er af den opfattelse, at hans 13-minutters miss, en harmløs nikkelse hos Buffon, da han havde både plads og tid, var så overraskende. Mbappe er sådan en knivskarp kunde, og hans overdådige talent var tydeligt i overflod her, han vil fortryde ikke at åbne scoringen, selvom det var symptomatisk af en nat, hvor Monaco ikke helt brændte.
Juventus 'forsvar gav chancer, men da de blev udvidet, var Portugal vm trøje den ubarmhjertige Buffon i ubesmittet form. Hans sidste natbesparelse var et sidste øjebliks tip fra Valere Germain s header. Havde det gået ind, ville der have været en opmuntring fra Monaco, men de besøgende var generelt overbevisende vindere. De spiller med et niveau af kontrol og fleksibilitet på tværs af alle områder af den tonehøjde, som få kan matche, og det kom frem igen endnu her.
Kylian Mbappe var imponerende, men kunne ikke bryde ned Gianluigi Buffon.

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.